pengikut kale pink!

Thursday, March 16, 2017

Darah Rendah dan atasinya dengan set vitamin Shaklee

rasenya dah 2 kali minggu ni customer cari vitamin untuk tekanan darah rendah...

dan bagi saya normal ada yang darah tinggi dan ada yang darah rendah..
terpulang kepada cara hidup masing2..

dan hari ini saya nak share sedikit info tentang Tekanan Darah Rendah sebelum saya kenalkan supplement shaklee yang sesuai di ambil oleh mereka2 yang mengalami tekanan darah rendah..kalau ibu mengandung bahaya kalau darah rendah ya..

INFO 
Tekanan darah rendah (hipotensi) adalah keadaan tekanan darah yang lebih rendah dari tekanan yang diperlukan oleh tubuh, sehingga setiap organ dari badan tidak mendapat aliran darah yang cukup dan menyebabkan timbulnya gejala hipotensi. Tekanan darah seseorang adalah berbeza. Ini kerana ia membabitkan kawalan utama otak, jantung, buah pinggang dan ransangan di dalam salur darah.


Faktor yang mempengaruhi tekanan darah

Dalam menentukan seseorang itu menghidap tekanan darah, terdapat beberapa faktor yang boleh membantu iaitu usia, aktiviti seharian, perasaan, ubatan, pendarahan daninfeksi

Kebiasaannya orang yang selalu dikaitkan dengan penyakit tekanan darah rendah adalah dari golongan atlet dan pengamal diet. Mereka jarang terdedah kepada beberapa jenis penyakit seperti stroke, penyakit jantung, penyakit pada mata, pengerasan dan penyempitan pada pembuluh darah



Gejala Tekanan Darah Rendah

Bagi penghidap tekanan darah rendah, mereka tidak akan menunjukkan tanda mereka mempunyai penyakit tekanan darah rendah.
Mereka akan menunjukkan gejala atau tanda-tanda awal seperti cepat lelah, pening kepala ketika posisi badan berubah, sukar untuk berkonsentrasi, mata berkunang-kunang, mual, kulit berasa dingin, pucat dan lembap, pernafasan cepat dan pendek, defresi dan cepat haus

Sekiranya seseorang itu hendak hamil, mereka digalakkan untuk membuat pemeriksaan terlebih dahulu sebelum hamil. Ini kerana ia adalah untuk mengelakkan berlaku komplikasi pada bayi itu nanti.


Penyebab Tekanan Darah Rendah

Tekanan darah ditentukan oleh dua perkara, iaitu jumlah darah yang dipompakan oleh jantung dan tahanan (resistensi) pembuluh darah yang kecil-kecil pada tubuh.

Terdapat beberapa penyebab yang boleh tekanan darah rendah terjadi iaitu kekurangan volum darah – cecair mengalir dalam saluran darah seperti pendarahan yang tidak boleh terkawal, dehidrasi – dehidrasi yang mengurangkan kandungan cecair dalam badan seperti kes muntah yang teruk dan cirit-birit, masalah jantung – deyutan jantung yang agak cepat mahupun sebaliknya yang terlalu lambat dan keadaan otot yang lemah.

SUMBER 

Banyak kan komplikasi yang akan dihadapi oleh mereka yang mengalami tekanan darah rendah ini..


saya akan cadangkan set darah rendah DARI shaklee ini..jangan bimbang tekanan darah anda akan lebih baik..dapat kan segera.



Pilih la supplement yang memberi kesan yang baik untuk jangka yang panjang..semestinya SHAKLEEvitamin terbaik untuk dikongsi bersama kerana sememangnya ianya berbeza..

selamat..berkesan..semulajadi..
  

  kebaikan untuk dikongsi bersama 

pls2,jgn SEGAN jgn MALU..saya sedia membantu anda..


khidmat konsultansi berterusan secara PERCUMA..



------------------------------------

boleh guna id saya jika ingun membuat pembelian.
ID Shaklee : 1183248 (sulaiman bin saad)
adalah pengedar sah Shaklee anda

Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, 
sila hubungi :

✆ SMS | WhatsApp : 0175971031
✉ Email : mayapinkiey@gmail.com



NAK TAHU RAHSIA SALES SPECTACULAR 2JUTA SEBULAN?

NAK TAHU RAHSIA SALES SPECTACULAR 2JUTA
SEBULAN?


Sekarang tak asing lagi nama Shaklee kat Malaysia mahupun dunia. Tapi tahu ke dengan Shaklee anda mampu jana income beratus, beribu dan berpuluh ratus ribu?
Macam mana? Ada berita baik sebab Master Spectacular aka Master Nana Macarona BAKAL BUAT PUBLIC SHARING bagaimana beliau mampu mencapai income 6 ANGKA SEKARANG!
BAYARAN??
Untuk dengar direct dari Master Nana ini bayarannya PERCUMA.
Yes, PERCUMA 💖

Just whatsapp Maya nama dan details sebagai syarat kelayakan untuk join.
Siapa yang perlu join??!
✔️Mereka yang suri rumah
✔️Mereka yang cari extra income
✔️Mereka yang tak dapat pekerjaan
✔️Mereka yang masih belajar tapi nak berdikari
✔️Mereka yang rajin
✔️Mereka yang semangat tinggi
✔️Pendek kata, semua orang yang nak keluar dari Comfort Zone!
Jika berminat wasap Maya ok 😉
klik je link kat bawah ni


www.wasap.my/60175971031
Your Trusted SID
@mayashaklee
0175971031


Wednesday, March 15, 2017

jana pendapatan melalui ahli shaklee

jadi ahli ShakleeRamai juga yang berminat nak jadi ahli Shaklee untuk jana pendapatan sampingan.
Yelah, kos sara hidup semakin lama semakin meningkat. Setuju?
Jangan risau, tak kira sama ada anda…
  • Masih berkerja
  • Seorang surirumah sepenuh masa
  • Masih belajar
Bisnes Shaklee ini sesuai untuk semua.
Anda hanya perlukan hati yang kental dan cekal; pasti anda boleh berjaya!

BERAPA YURAN NAK JADI AHLI SHAKLEE?

Yuran pendaftaran hanya RM 75 (Semenanjung) atau RM 85 (Sabah Sarawak). Itu saja yang anda perlu bayar.
  • Tiada kos tersembunyi.
  • Tiada yuran tahunan.
  • Tak perlu simpan stok.
  • Tak perlu maintain point setiap bulan.
Ok, hari ini saya nak kongsikan secara asas, macam mana kita boleh jana pendapatan dengan Shaklee 🙂
Tadi ada orang tanya, jadi saya paste dalam blog ni terus 😀

MACAM MANA ANDA BOLEH BUAT DUIT DENGAN SHAKLEE

Bila anda dah mendaftar sebagai ahli anda berpeluang buat duit mudah dengan 2 cara. Saya ringkaskan seperti di bawah:
Pendapatan = Untung Runcit + Bonus Tunai dari Shaklee 

#1: UNTUNG RUNCIT

Contoh produk A,
Harga jual untuk produk A = RM 150
Harga ahli untuk produk A = RM 121
Untung runcit jika berjaya jual 1 produk A = RM 29

#2: BONUS TUNAI DARI SHAKLEE

Shaklee ada menetapkan, kalau berjaya kumpul certain point atau UV dalam satu bulan, Shaklee akan bagi bonus tunai pada bulan seterusnya.
Bonus adalah berdasarkan jumlah point terkumpul (boleh rujuk table di bawah).



Boleh rujuk gambar berikut untuk asas kiraan bonus dari Shaklee:
cara jadi ahli Shaklee
Contoh Kiraan Bonus Shaklee

CARA PENGIRAAN BONUS SEBAGAI AHLI SHAKLEE

cara nak jadi ahli shaklee
Contoh untuk row yang pertama, jika anda berjaya kumpul 150 points, Shaklee akan bank in lebih kurang RM 20+.
  • Contoh untuk produk A tadi, point untuk satu produk A = 39 point UV.
  • Jika anda berjaya jual 4 produk A dalam bulan tersebut, jumpa point terkumpul adalah 156.
  • Bonus yang akan Shaklee bank in adalah: RM 24.18.

CONTOH PENGIRAAN JUMLAH PENDAPATAN SEBAGAI AHLI SHAKLEE

Contoh: Pada bulan ini, anda berjaya jual 4 Produk A
(Harga Retail = RM150 | Harga Ahli = RM121 | Point = 39)
Jumlah Pendapatan = Untung Runcit + Bonus daripada Shaklee
Jadi,
Jumlah Pendapatan = ((RM 150 – RM 121) x 4) + (39 x 4 x 5% x 3.1)
Jumlah Pendapatan = RM 116 + RM 24.18
Jumlah Pendapatan = RM 140.18
Dengan menjual 4 Produk A dalam masa sebulan, anda boleh mendapat RM 140.18

TAK PERLU KELUAR MODAL UNTUK SIMPAN STOK

Untuk bisnes Shaklee, anda tak perlu keluar modal atau simpan stok.
Kalau ada order, boleh terus minta Shaklee poskan, boleh order online.
Biasanya order saya, kalau order hari ni sebelum 12 tengahari, esok dah sampai 🙂

MINAT NAK JADI AHLI SHAKLEE?

Jika anda berminat untuk menjadi ahli Shaklee, anda boleh hubungi saya sekarang dan mulakan misi menjana pendapatan yang lumayan bersama Shaklee.

whatsapp /sms saya 0175971031 
atau emailkan di mayapinkiey@gmail.com

Saturday, January 28, 2017

Minyak Ikan Terbaik, OMEGA GUARD SHAKLEE


Minyak Ikan Terbaik, OMEGA GUARD SHAKLEE.

Assalamualaikum and Hye

Untuk sepanjang bulan Oktober nih, produk under promo Shaklee ialah OMEGA GUARD. Bila sebut jer Omega Guard, first thing yang ada kat dalam kepala semestinya NAK KURUS. Sebenarnya, banyak lagi tau kebaikan Omega Guard nih yang mungkin anda belum tahu. Jadi, entry kali ini Maya akan berkongsi dengan anda semua segala manfaat dan juga kebaikan Omega Guard Shaklee.



Di dalam Omega Guard Shaklee ada terkandungnya Omega-3. 

Omega-3 terdiri daripada EPA dan DHA. Terdapat pelbagai fungsi EPA dan pelbagai tugas DHA kepada tubuh badan kita.

Antara Fungsi EPA:

🐟 Mencegah kanser
🐟 Mencegah pembekuan darah
🐟 Mengawal kadar kolestrol yang berlebihan
🐟 Baik untuk pesakit jantung
🐟 Menghindar tekanan perasaan
🐟 Mencegah penyakit darah tinggi               

Antara Tugas DHA:

🐠 Mencegah asma
🐠 Meningkatkan daya seksual
🐠 Mencegah sakit kulit
🐠 Mengelakkan kanser payu dara
🐠 Mengelak kanser prostat
🐠 Menghindar daripada migrain, rasa kebas pada anggota badan
🐠 Mengelakkan rasa sejuk pada kaki dan tangan

Apakah kebaikan Omega Guard Shaklee?

MELINDUNGI JANTUNG

➡️ Omega Guard Shaklee membekalkan asid lemak omega-3 yang berpotensi ultratulen dengan spektrum penuh bergred farmaseutikal.

MENGURANGKAN RISIKO PENYAKIT JANTUNG

➡️ Satu penyelidikan yang menyokong fakta tersebut tetapi bukan muktamad menunjukkan bahawa pengambilan asid-asid lemak omega-3 seperti EPA dan DHA boleh mengurangkan risiko penyakit jantung koronari.

➡️ Penyelidikan juga menunjukkan bahawa paras asid lemak omega-3 yang tinggi dapat memperbaiki kesihatan kardiovaskular di samping membantu memelihara tekanan darah dan paras trigliserida yang normal. Tambahan lagi, omega-3 dapat memelihara kesihatan otak, penglihatan dan fungsi-fungsi sendi.

ULTRARULEN & BERGRED FARMASEUTIKAL

➡️ Omega Guard dihasilkan melalui suatu proses penyulingan proprietari tiga molekul yang memekatkan asid lemak omega-3 yang bermanfaat dan semula jadi sementara menyingkirkan bahan-bahan berbahaya seperti merkuri dan plumbum yang terdapat di dalam kebanyakan jenis ikan.

MINYAK IKAN TERBAIK DI DUNIA

➡️ Mengandungi satu rangkaian penuh 7 jenis asid lemak omega-3 semulajadi iaitu EPA, DHA, ALA dan lain-lain lagi.
➡️ EPA menyihatkan jantung dan sendi anda manakala DHA pula penting bagi perkembangan dan fungsi otak.
(Sumber : Shaklee Malaysia)


Apa yang membezakan Omega Guard Shaklee dengan minyak ikan lain di pasaran?




1⃣ Minyak Omega-3 dalam Omega Guard Shaklee diesktrak dari ikan laut dalam dan berair sejuk (sardin, mackerel, herring dan anchovies).

2⃣ Tidak dihasilkan dari minyak hati ikan yang mengandungi toksik.

3⃣ Omega-3 dalam Omega Guard Shaklee 3 kali lebih tumpat dari minyak hati ikan.

4⃣ Omega Guard Shaklee satu-satunya minyak ikan omega-3 paling tulen, lengkap dengan 7 jenis asid lemak omega-3 semula jadi termasuk EPA, DHA dan ALA.

5⃣ Sebiji kapsul Omega Guard Shaklee membekalkan 905mg asid lemak omega-3, EPA dan DHA.

6⃣ Omega Guard Shaklee dihasilkan daripada kaedah ultratulen bergred farmaseutikal berteknologi terkini.

••• Kaedah utlratulen adalah proses penyulingan proprietari 3 molekul untuk mengektrak omega3 yang tulen dan menyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin, dan PCB.

Siapa yang perlu amalkan Omega Guard Shaklee?

• Warga Emas
• Pesakit Jantung
• Penghidap Asthma (lelah)
• Mereka yang memiliki tahap kolestrol tinggi
• Mereka yang ingin kurus / jaga badan
• Wanita Hamil
• Wanita yang baru lepas bersalin
• Ibu Menyusu
• Pesakit darah tinggi
• Orang yang selalu lupa
• Kanak-kanak berusia 1 tahun dan ke atas
• Pelajar
• Mereka yang mementingkan tahap kesihatan yang bagus


Ibu Hamil
• Membantu perkembangan otak bayi semasa dalam kandungan
• Mengurangkan risiko bayi lahir pra-matang ataupun dikenali sebagai bayi tak cukup bulan
• Mengurangkan risiko 'meroyan' selepas melahirkan bayi
• Mengawal kenaikan berat badan ibu semasa hamil

Ibu Menyusu
• Membekalkan khasiat untuk sistem imunisasi kepada anak dan membantu perkembangan otak juga.
• Membantu penurunan berat badan ibu tanpa jejas penghasilan susu dan kualiti susu

Kanak-kanak
• Pertumbuhan badan yang sihat dan juga untuk kesihatan otak
• Sesuai untuk anak yang mudah jatuh sakit seperti batuk, selesema, asma
• Memperkuat sistem imunisasi badan

Mereka yang mengalami masalah berat badan berlebihan
• Omega-3 meningkatkan hormon Leptine yang mengawal selera makan dan akan terasa kenyang lama
• Membantu dalam pembakaran lemak

Sering dilanda masalah kesihatan
• Membantu mengurangkan masalah batuk berkahak, selesema berterusan
• Mengurangkan sakit-sakit sendi
• Menurunkan paras kolestrol
• Mancegah / mengurangkan sakit Stroke


Antara Manfaat Omega Guard Shaklee Secara Keseluruhannya:

1. Mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon PMS wanita
2. Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan
3. Mencegah salur darah dari tersumbat
4. Mengelakkan strok
5. Mengekalkan tekanan normal darah
6. Membantu mengurangkan ketegangan urat leher
7. Mengurangkan sakit kepala
8. Merendahkan kolestrol
9. Mencegah pembekuan darah dalam badan
10. Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL
11. Mengawal masalah obesiti
12. Mengurangkan asthma atau lelah
13. Mengurangkan risiko penyakit jantung
14. Sangat bagus untuk ibu hamil - membantu tumbesaran dan perkembangan otak janin
15. Meningkatkan perkembangan memori janin dan kanak-kanak
16. Meningkatkan sistem imun tubuh dan bagus untuk kesihatan kanak-kanak
17. Memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema, psoriasis, dll
18. Mencegah penyakit gout
19. Mengurangkan bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE
20. Memperbaiki penyakit buah pinggang
21. Membantu menentang kanser paru-paru, payudara, kanser prostat dan kanser kolon
22. Membantu meningkatkan kesihatan hati selepas pembedahan
23. Membantu pankreas pesakit kanser berfungsi dengan lebih baik
24. Memelihara fungsi-fungsi sendi

Selain itu, Omega 3 yang terkandung dalam Omega Guard Shaklee membantu memperbaiki masalah berkaitan otak seperti:

- Mencegah insomnia
- Mengurangkan tekanan emosi, kemurungan dan kebimbangan
- Membantu memperbaiki masalah autism
- Membantu memperbaiki masalah kanak-kanak hyperactive
- Mengurangkan masalah schizophrenia
- Mengurangkan masalah lupa pada wanita yang telah melahirkan anak

Dos Omega Guard

Dewasa - 3 biji maksimum
Wanita Hamil - 1 atau 2 biji (12 weeks till 32 weeks only)
Kanak kanak - 1 biji 2 atau 3 hari sekali

So, banyakkan sebenarnya kelebihan, khasiat dan manfaat Omega Guard nih? Harga juga inshaaAllah sangat mampu milik. Paling penting, terbaik untuk kesihatan secara keseluruhan.

Boleh hubungi Yana untuk order dan pertanyaan lanjut.


------------------------------------

boleh guna id saya jika ingun membuat pembelian.
ID Shaklee : 1183248 (sulaiman bin saad)
adalah pengedar sah Shaklee anda

Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, 
sila hubungi :

✆ SMS | WhatsApp : 0175971031
✉ Email : mayapinkiey@gmail.com


Sunday, January 8, 2017

cara pulih Bell’s Palsy – Lumpuh sebelah muka

awan tanya testimoni Vivix untuk Bell’s Palsy. Saya fikirkan mungkin ada orang yang minta dan bertanya kepadanya. Jadi saya google dan kongsi hasil carian kepadanya.
Selepas beberapa hari, baru saya tahu bahawa dia sendiri sebenarnya yang mengalami Bell’s Palsy. Terkejut sangat rasa. Terus google info tentang penyakit Bell’s Palsy ni.

Apa itu Bell’s Palsy?

Bell’s palsy adalah satu penyakit kelumpuhan muka idiopatik (tidak diketahui punca) akibat disfungsi saraf tengkorak VII (saraf muka) yang mengakibatkan ketidakupayaan mengawal otot muka pada bahagian yang terjejas. Bell’s Palsy ni bukan strok tau. Pesakit strok biasanya bukan sahaja lumpuh di bahagian muka tetapi juga tangan dan beberapa bahagian badan yang lain disebabkan masalah pada otak. Manakala penyakit Bell’s Palsy hanya menyebabkan lumpuh pada bahagian muka disebabkan oleh masalah pada saraf dan bukan berpunca dari tekanan darah tinggi atau kencing manis.
bells-palsy-1

Simptom dan Tanda Penyakit Bell’s Palsy

Bell’s palsy dikenalpasti melalui bentuk muka seakan jatuh sebelah. Kegagalan saraf VII berfungsi menyebabkan mata pesakit tidak boleh dikerdip dan tutup, senyuman dan pergerakan bibir terganggu, lidah mengeras, kening juga seperti berkerut dan terangkat, air liur meleleh dan hidung seakan terjatuh pada bahagian yang terjejas.
Sesetengah pesakit boleh merasai kelainan pada wajahnya beberapa hari sebelum diserang Bell’s palsy seperti rasa kebas, sakit bahagian telinga dan rasa kelainan pada lidah.
Bell’s palsy menyerang secara random di kalangan mereka yang berusia, wanita selepas bersalin atau ketika kedatangan haid, remaja dan mereka yang mengalami stres.
bells-palsy-2

Rawatan Penyakit Bell’s Palsy

Doktor biasanya akan memberi pesakit ubat makan steroid (kortikosteroid) dengan dos yang tinggi pada peringkat awal serangan selama dua minggu. Ia akan berkurangan sehinggalah pesakit menunjukkan peningkatan. Bagi masalah yang dikenalpasti berpunca daripada radang, doktor akan memberi antiviral berserta steroid.
Rawatan fisioterapi kadangkala diberi kepada pesakit bagi membantu menguatkan otot terjejas dan sebagai stimulasi kepada saraf yang terlibat. Jenis-jenis fisioterapi yang biasa diberi kata beliau adalah urutan muka, senaman otot muka dan stimulasi elektrik. Bagi masalah Bell’s palsy yang berlanjutan, pembedahan memperbetulkan saraf muka mungkin membantu.

Vivix Rawatan Alternatif Bell’s Palsy

Berbalik kepada kawan saya tadi, selepas membaca testimoni pesakit Bell’s Palsy yang sembuh setelah 90 hari mengambil Vivix, akhirnya dia membuat keputusan untuk membeli Vivix. Mujur dia ada keahlian Shaklee, jadi dapatlah membeli dengan harga ahli. (Eh, kalau tak ahli pun, beli 2 botol Vivix automatik dapat keahlian PERCUMA tau!)
Saya benar-benar berharap semoga dia cepat sembuh dan semoga Vivix dapat membantu menyihatkan badannya.

Cegah Sakit Jantung dan Salur Darah Tersumbat

Cegah Sakit Jantung dan Salur Darah Tersumbat | Serangan Sakit Jantung tidak mengenal usia. Dengan pengamalan gaya hidup yang tidak sihat, ia bukan sahaja menyerang warga emas, malah ada juga muda remaja yang diserang penyakit jantung ini.
Sekiranya anda ada salah satu dari 7 faktor di bawah ini, berhati-hati kerana anda berisiko diserang penyakit jantung. Amalkanlah gaya hidup sihat. Anda juga boleh cuba amalkan vitamin semulajadi Shaklee sebagai pencegahan daripada diserang penyakit jantung.
7 PUNCA UTAMA SERANGAN SAKIT JANTUNG ialah:
  1. Keturunan
  2. Tekanan
  3. Merokok
  4. Alkohol
  5. Kurang bersenam
  6. Kegemukan
  7. Tabiat pemakanan – tinggi kolesterol, gula, garam natrium yang menyebabkan penyakit kencing manis & darah tinggi, yang seterusnya menambahkan risiko sakit jantung.

Cegah Sakit Jantung dan Salur Darah Tersumbat

Ini perkongsian sebenar dari Aimi Syairah mengenai bagaimana mereka berusaha untuk mencegah masalah sakit jantung dan salur darah tersumbat yang dihidapi oleh bapa mertuanya.
Awal bulan lepas ayah mertua dimasukkan ke hospital dan doktor bagi tahu serangan jantung pertama dan ada salur darah tersumbat. Jadi kena refer ke IJN. Pagi semalam buat pemeriksaan di IJN nak tengok berapa salur darah tersumbat. Sama ada kena masuk belon/angioplasty atau terus kena buat pintasan jantung/bypass.
Alhamdulillah petang doktor sahkan salur darah dah tak tersumbat. Jadi ayah boleh balik rumah. Apa yang kami ikhtiarkan adalah berikan ayah amalkan Set Kesihatan Jantung merangkumi Phytocol-ST, Omega Guard, CoQ Health dan Vivix. Memang niat supaya ‘clot’ di salur darah tersumbat tu hilang secara semulajadi. -Aimi Syairah
Alhamdulillah, gabungan SET JANTUNG SIHAT (Phytocol-ST, OmegaGuard, CoQHealth Plus dan Vivix) membantu menghilangkan ‘clot’ di salur darah yang tersumbat itu secara semulajadi. Jadi, tak perlu buat rawatan susulan, dan sudah boleh pulang ke rumah seperti biasa.

4 Langkah Set Jantung Sihat

Phytocol-ST – Mencegah penyerapan kolesterol.
OmegaGuard – Menurunkan LDL, meningkatkan HDL.
CoQHealth Plus – Menguatkan fungsi jantung.
Vivix – Melindungi jantung.
SET JANTUNG SIHAT ini hanyalah sebagai usaha, dan dengan pengambilan yang konsisten, Insya Allah boleh membantu mencegah pelbagai penyakit berkaitan jantung seperti serangan sakit jantung dan salur darah tersumbat.

Nak cuba Suplemen untuk Jantung Sihat?

Anda boleh terus membuat belian Set Jantung Sihat di butang eSell di bawah (klik). Pastikan produk yang betul sebelum membuat pembayaran, dan anda boleh uncheck mana yang tidak berkenaan. Kemudian, sila hubungi kami untuk mendapatkan jadual pemakanan eksklusif setelah pembelian dibuat.


------------------------------------

boleh guna id saya jika ingun membuat pembelian.
ID Shaklee : 1183248 (sulaiman bin saad)
adalah pengedar sah Shaklee anda

Jika anda berminat atau ingin mengajukan soalan, 
sila hubungi :

✆ SMS | WhatsApp : 0175971031
✉ Email : mayapinkiey@gmail.com